الأحد، 29 يونيو 2014

أشهي وأطعم المأكولات في رمضان - الحلقة التاسعة

هانقدم ليكم  أشهى الاكلات الى ممكن  تعملوها  في  رمضان والعزومات

تكملة اليوم الاول...
ثانيا الارز المعمر

كوبيتين ارز مغسول وغير منقوع...
نصف كوب ماء
1 زبادى
لبن
ملعقة سمن
ملعقة زبدة صفراء
ملح

المياة تساعد الارز انة مايعجنش
ويبقى مفرفر ومفلفل
ندعك الارز بالزبدة الصفراء
والزبادى كويس اوووي
لحد ماتلاقيش الزبدة مكلكعة
نيجى بقى للجد
نعرف مقدار الارز ازاى؟؟؟؟
انت بعد ماتحطى الزبدة والزبادى
تحطى المياة
والسمن

وبعد كدة تحطى اللبن واح

دة واحدة

وتقيسى بصابعك اول عقلة يوصل عندها اللبن

يعنى صباعك يلمس وجة الارز وتكونى مساوياة

اول ماصباعك يلمس سطح الارز وتلاقى العقلة عندها اللبن
يبقى خلاااااااااااااااااااص
كدة تمام
تملحية
وتدخلية الفرن بالسلاااااامة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق